Kézműves foglalkozás

Fejlesztjük a kézügyességüket, hagyjuk kibontakozni a kreativitásukat!

A kézműves foglalkozások izgalmas és kreatív tevékenységek, amelyek bárhol képesek felejthetetlen élményt nyújtani, legyen szó gyermekrendezvényről, családi napról, esküvőről, vagy akár céges eseményről. Tapasztalt kézműveseink, akik hosszú évek óta dolgoznak a színházi díszlet- és jelmezkészítés terén, széles körű technikai tudással rendelkeznek, így a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb projektekig minden megvalósítható.

Miért válassza a kézműves foglalkozásainkat?

1. Sokoldalúság:

 • Számos technikát felölelünk, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább szimpatikus alkotási módot. Legyen szó gyurmázásról, festésről, nyomdázásról vagy éppen komplexebb kézműves technikákról.

2. Kreativitás és Fejlesztés:

 • A kézműves tevékenységek nem csak szórakoztatóak, de fejlesztik a finom motorikus készségeket, a kreativitást, valamint a problémamegoldó képességet is. Különösen hasznosak lehetnek gyerekek számára, de a felnőttek is élvezhetik az alkotás örömét.

3. Személyre Szabott Alkotások:

 • Alkalmazkodunk minden egyedi igényhez, legyen szó tematikus rendezvényről vagy speciális kívánságokról. A különböző tematikájú foglalkozások, mint a karácsonyi vagy húsvéti kézműves alkotások, tovább színesítik az eseményeket.

4. Szakértő Okatók:

 • Tapasztalt kézműveseink nemcsak hogy segítenek az alkotó folyamatban, de érdekes információkkal és történetekkel is gazdagítják a foglalkozásokat, így téve azokat még emlékezetesebbé.

A kézműves foglalkozások izgalmas és kreatív tevékenységek, amelyek bárhol képesek felejthetetlen élményt nyújtani, legyen szó gyermekrendezvényről, családi napról, esküvőről, vagy akár céges eseményről. Tapasztalt kézműveseink, akik hosszú évek óta dolgoznak a színházi díszlet- és jelmezkészítés terén, széles körű technikai tudással rendelkeznek, így a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb projektekig minden megvalósítható.

Milyen Típusú Kézműves Tevékenységeket Kínálunk?

Papírmunkák:

 • Origami, papírmetszés, scrapbooking foglalkozások, ahol a résztvevők papírból készíthetnek díszeket, állatfigurákat vagy akár saját kézműves könyveket is.

Textil- és Bőrművesség:

 • Nemezelés, bőrdíszműves foglalkozások, ahol a résztvevők megtanulhatják, hogyan készítsenek használati tárgyakat, díszeket vagy ékszereket.

Reciklált Alkotások:

 • Kreatív újrahasznosítási projektek, ahol a résztvevők megtanulják, hogyan alakíthatnak át hulladékanyagokat hasznos vagy dekoratív tárgyakká, ezzel is támogatva a környezettudatos gondolkodást.

 

Ékszerkészítés:

 • Gyöngyfűzés, drótfonás technikákkal készíthetnek a résztvevők saját kezűleg különleges ékszereket, amelyek kiváló ajándékok is lehetnek.

Rendezvényekre Szabva:

Családi Napok és Gyermekrendezvények:

 • Színes és interaktív foglalkozások, ahol a gyerekek játékos környezetben fejleszthetik kézügyességüket, és az elkészült alkotásokat haza is vihetik.

Céges Eventek:

 • Team-building foglalkozások, ahol a munkatársak közösen alkotva erősíthetik a csapatszellemet, és szabadidejüket kreatív tevékenységgel tölthetik.

Esküvők és Egyéb Különleges Események:

 • Kézműves sarok, ahol a vendégek saját kézzel készíthetnek emléktárgyakat vagy díszeket, ezzel is személyesebbé téve az ünnepi hangulatot.
Ha szeretné egyedi és emlékezetes módon feldobni rendezvényét, válassza kézműves foglalkozásainkat! Keressen minket bizalommal, hogy részletesen megbeszélhessük az Ön igényeit és elképzeléseit.
Fehérvári Vilmos

Több mint 3800 rendezvény tapasztalata garantálja, hogy mosolyt csalunk minden arcra!

Ismerje meg társulatunkat

Társulatunk 2003-óta foglalkozik szórakoztató műsorok szervezésével. Ezalatt már több mint 3800 sikeres produkciót adtunk a közönségnek országszerte.

Tudásunkat folyamatos gyakorlással egyre magasabb szintre emeljük.
Nyitottak vagyunk minden felkérésre, újszerű kihívásra. 

Nálunk mindent megtalál a repertoárunkban, ami egy jó rendezvényhez szükséges.

 

0 +

éve szórakoztatunk

0 +

sikeres produkció

0 e+

mosolygó arc

Nézze meg a velem készült riportot:

Ennyire egyszerű velünk dolgozni

1.

Mondja el az igényeit telefonon vagy kérjen árajánlatot emailben!

2.

A megbeszéltek alapján profin felkészülünk a műsorra.

3.

A siker garantált, mosolyt csalunk mindenki arcára!

Mások ezért választottak minket

Tapasztalat

20 év alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, azóta is folyamatosan fejlesztjük magunkat szakmailag.

Megbízhatóság

Bennünk megbízhat, a megbeszéltek szerinti vállalásunkat mindig precízen teljesítjük.

Sokszínűség

Változatos produkcióinkkal minden korosztály figyelmét lekötjük, garantáltan mosolyt csalunk az arcokra.

Megrendelőink véleménye Rólunk

Sebestyén Ákos
Sebestyén Ákos
Read More
Vestibulum in justo non lectus sollicitudin auctor mollis et est. Pellentesque placerat nunc id dui eleifend elementum. Duis rhoncus eros vitae metus tincidunt, sed lacinia diam venenatis.
Révész Mária
Révész Mária
Read More
Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Aliquam posuere, nunc ut cursus vehicula, nulla sem ultricies dolor, nec placerat ante augue at neque. Proin consectetur orci vitae dui eleifend pharetra.
Tóthpál István
Tóthpál István
Read More
Nam nec quam vestibulum, rhoncus lorem non, elementum felis. Vestibulum consectetur finibus leo, ac vehicula urna sodales in. Maecenas in fringilla nunc, ut tincidunt purus.
Previous
Next

Gyakran kérdezik tőlünk

Ezek a músorszámok a világon több ezer fellépő csapat által lettek kitapasztalva, hogy biztosan megfogják a közönség figyelmét és pozitív élményt nyújtanak.

Évről-évre egyre több foglalásunk van, a legtöbben 3-4 hónappal előre lefoglalják, ezért érdemes időben foglalni, nehogy elvigyék Önök elől az adott időpontot.

A szerződésbe foglaltak szerint vagy a helyszínen készpénzben, vagy a program után átutalással 15 napon belül kell fizetni.