Lufihajtogatás

A gyerekek egyik kedvenc programja!

A lufihajtogatás művészete a rendezvények elengedhetetlen szórakoztató eleme, amely nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is feledhetetlen élményt nyújt. Az általunk használt minőségi Qualatex lufik garantálják, hogy a különféle figurák, állatok és formák hosszantartóan örömet szerezzenek.

Miért éppen a lufihajtogatás teszi különlegessé a rendezvényeket?

1. Interaktivitás és Személyre Szabottság:

 • A lufihajtogatás interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a résztvevők közvetlenül bevonódjanak a művészetbe. A gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezhetik a kreatív folyamatot, amikor a lufi a kezük alatt válik élővé.

2. Széles Kreatív Lehetőségek:

 • Választhatnak katalógusból kész mintákat vagy akár saját ötleteik alapján is kérhetnek egyedi kreációkat. Ezáltal minden egyes lufi figura egyedi és személyre szabott marad.

3. Minőségi Anyagok:

 • A Qualatex lufik ismertek hosszú élettartamukról és kitűnő minőségükről, így biztosítva, hogy az alkotások a rendezvény végéig megőrizzék formájukat és színüket.

4. Szórakoztató és Színes:

 • A lufihajtogatás színes és élénk, ami vizuálisan gazdagítja a rendezvény atmoszféráját. Különösen népszerű gyermeknapokon, születésnapi partikon, családi és közösségi eseményeken.

Hogyan Készíthet Egyszerű Lufi Figurákat?

A Lufihajtogatás Alapjai:

 • Kezdők számára ajánljuk a Qualatex 260Q méretű lufikat, melyek ideálisak alap figura készítésére. Ezeket a lufikat pumpával kell felfújni, melyeket szintén biztosítunk.
 • A lufihajtogatás első lépéseként fontos megtanulni, hogyan kell megfelelően felfújni és elkötni a lufit, hogy a kívánt alakzatokat el tudjuk készíteni.

Első Lépések a Lufihajtogatásban:

 • Az alapoktól kezdve bemutatjuk, hogyan készíthetők egyszerű állatfigurák, mint például kutyák, kardok vagy virágok. Ezek a figurák remekül alkalmasak arra, hogy a lufihajtogatás iránt érdeklődők elsajátítsák a technikát.

Kreatív Ötletek és Tippek:

 • Részletes útmutatást nyújtunk arról, hogyan lehet kreatívan kiegészíteni a figurákat különböző színekkel és formákkal, hogyan lehet a lufi figurákhoz arcokat rajzolni, vagy akár hogyan készíthetünk összetettebb alkotásokat.

További Szolgáltatások:

Személyre Szabott Lufi Dekoráció:

 • Különleges alkalmakra, mint például esküvők vagy céges rendezvények, személyre szabott lufi dekorációs szolgáltatásokat is kínálunk. Ezek a dekorációk elegánsak és stílusosak, tökéletesen illeszkednek a rendezvények elegáns atmoszférájához.

Lufi Műhelyek és Képzések:

 • Szervezünk lufihajtogató műhelyeket és képzéseket, ahol a résztvevők mélyebben elmerülhetnek a lufihajtogatás fortélyaiban, és magasabb szintű technikákat is elsajátíthatnak.
Ha szeretné a rendezvényét egy különleges és személyre szabott elemmel színesíteni, válassza lufihajtogatás szolgáltatásunkat! Keressen minket bizalommal, hogy megbeszélhessük az Ön igényeit, és személyre szabott ajánlatot készíthessünk.
Fehérvári Vilmos

Több mint 3800 rendezvény tapasztalata garantálja, hogy mosolyt csalunk minden arcra!

Ismerje meg társulatunkat

Társulatunk 2003-óta foglalkozik szórakoztató műsorok szervezésével. Ezalatt már több mint 3800 sikeres produkciót adtunk a közönségnek országszerte.

Tudásunkat folyamatos gyakorlással egyre magasabb szintre emeljük.
Nyitottak vagyunk minden felkérésre, újszerű kihívásra. 

Nálunk mindent megtalál a repertoárunkban, ami egy jó rendezvényhez szükséges.

 

0 +

éve szórakoztatunk

0 +

sikeres produkció

0 e+

mosolygó arc

Nézze meg a velem készült riportot:

Ennyire egyszerű velünk dolgozni

1.

Mondja el az igényeit telefonon vagy kérjen árajánlatot emailben!

2.

A megbeszéltek alapján profin felkészülünk a műsorra.

3.

A siker garantált, mosolyt csalunk mindenki arcára!

Mások ezért választottak minket

Tapasztalat

20 év alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, azóta is folyamatosan fejlesztjük magunkat szakmailag.

Megbízhatóság

Bennünk megbízhat, a megbeszéltek szerinti vállalásunkat mindig precízen teljesítjük.

Sokszínűség

Változatos produkcióinkkal minden korosztály figyelmét lekötjük, garantáltan mosolyt csalunk az arcokra.

Megrendelőink véleménye Rólunk

Sebestyén Ákos
Sebestyén Ákos
Read More
Vestibulum in justo non lectus sollicitudin auctor mollis et est. Pellentesque placerat nunc id dui eleifend elementum. Duis rhoncus eros vitae metus tincidunt, sed lacinia diam venenatis.
Révész Mária
Révész Mária
Read More
Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Aliquam posuere, nunc ut cursus vehicula, nulla sem ultricies dolor, nec placerat ante augue at neque. Proin consectetur orci vitae dui eleifend pharetra.
Tóthpál István
Tóthpál István
Read More
Nam nec quam vestibulum, rhoncus lorem non, elementum felis. Vestibulum consectetur finibus leo, ac vehicula urna sodales in. Maecenas in fringilla nunc, ut tincidunt purus.
Previous
Next

Gyakran kérdezik tőlünk

Ezek a músorszámok a világon több ezer fellépő csapat által lettek kitapasztalva, hogy biztosan megfogják a közönség figyelmét és pozitív élményt nyújtanak.

Évről-évre egyre több foglalásunk van, a legtöbben 3-4 hónappal előre lefoglalják, ezért érdemes időben foglalni, nehogy elvigyék Önök elől az adott időpontot.

A szerződésbe foglaltak szerint vagy a helyszínen készpénzben, vagy a program után átutalással 15 napon belül kell fizetni.